Az év egyik legfontosabb meccse: Bayern-ATMA 2:1

Igen, nem elírás, a tegnapi az év egyik legfontosabb meccse volt. Sajnos az erősebb csapat ment tovább, pedig nekünk a döntőben a Bayern az impotens Guardiolával sokkal jobban feküdt volna.

Nem kell azért megijedni az Atléticótól, mivel mind a két meccsen megmutatták, hogy verhetők. Ha tegnap Lewandowski valamivel jobb napot fog ki, Thomas Müller pedig berúgja, akkor az ATMA egy jó méretes zakóval mehetett volna haza. A spanyolok rettentően értenek a játék meggyilkolásához, ezt megmutatták a gyengélkedő Barcelona és a filozófus által kiherélt Bayern München ellen is, azonban tegyük gyorsan hozzá: bár az ATMA átment a német és a spanyol bajnokon, azért azt nem mondhatjuk, hogy lemosták volna az ellenfelüket és űrfutballal jutottak volna a BL-döntőbe.

Bár Guardiola miatt nehéz a Bayernnek szurkolni, tegnap mégis sikerült, mert az ATMA a döntőben kellemetlen ellenfél lehet. Nemrég is majdnem megszívattak minket, igaz, ahhoz kellett az a Casillas, aki már a BL-döntő előtt elkezdte ledönteni saját szobrát, hogy a döntőben tovább folytassa a kitartó flexelést, és végül eljusson oda, ahová való: a portugál bajnokságba bohóckodni. Mindazonáltal az ATMA két éve nagyon közel volt a BL-címhez, de azt sem maguknak köszönhetik, mint ahogyan a mostani meccseken is világos volt: ha a Barcelona nem az idénybeli mélypontján találkozik velük, illetve ha Guardiola nem teszi tönkre több játékos karrierjét, akkor az ATMA a közelében sem lehetne a BL-döntőnek.

Így viszont őket kell majd megverni Milánóban. Ha bejutunk a döntőbe. Viszont én még gondolni sem akarok arra, hogy nem jutunk be a totál hulladék Manchester Shitty ellen, amelynek kb. ugyanannyi keresnivalója lenne a döntőben, mint az ATMA-nak. A PSG ellen kizárólag annak köszönhetik a továbbjutást, hogy a Párizs még náluk is szarabb volt, az első meccsen ellenünk pedig Hart fogott meg mindent, ami a kapu felé tartott. Ilyen nem fordulhat elő még egyszer, ráadásul immár jelen lesz Ronaldo is, akivel remélhetőleg egészen máshogy fog kinézni a támadószekciónk. (Csak igaza lesz nagyra becsült Hegyi Ivánnak.)